Zařízení sociální péče ve Svitavách - stavebně technologický projekt - Dvořák, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
¨Diplomová práce řeší stavebně technologický projekt výstavby - Zařízení sociální péče ve Svitavách. Jedná se o novostavbu domova důchodců půdorysně vytvářející písmeno „U“. Objekt je dilatačně rozdělen na tři celky: celek „A“, celek „B“, celek „C“. Předmětem diplomové práce je návrh výstavby, který zahrnuje zařízení staveniště, technologický předpis, kontrolní a zkušební plán, časový a finanční plán. Součástí práce je i specializace v oblasti tepelné ochrany.

Diploma thesis deals with a building technological project – Social care Institucion in Svitavy. It is about a new building of retimerent home with ground plan creating a letter „ U“. The building is dilated into 3 parts: Unit „A“,Unit „B“, Unit „C“. The aim of diploma thesis is construction desing which covers site facilities technological standart, inspecting and testing plan, time and finenciel plan.A part of thesis is also specializacion in thermal protection cres.
The equipment of social care at Svitavy – building technology design
Keywords: Domov důchodců; zařízení staveniště; rozpočet; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; časový a finanční plán; strojní sestava; tepelná ochrana.; Retirement home; building site facilities; budget; technological standard; inspecting and testing plan; time and financial plan; mechanical assembly; trhermal protection.