Motivační systém ve výrobním podniku - Peterková, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zabývá motivačním systémem ve výrobním podniku. Zaměřuje se především na zlepšení současného stavu, který je analyzován prostřednictvím dotazníkového šetření. Výstupem jsou doporučení k zefektivnění stávajícího systému odměňování a tím i zvýšení spokojenosti zaměstnanců. Návrhy jsou zaměřeny především na redukci problémů společnosti, tedy akvizici kvalitních a spolehlivých pracovníků.

This diploma thesis deals with the motivation system in a manufacturing company. It focuses primarily on improving the current situation, where a questionnaire survey is used for analysis. The outputs of this thesis represent recommendations for streamlining the current remuneration system and thus increasing employee satisfaction. The proposals are focused primarily on tackling the company's problems, i.e. the acquisition of high-quality personnel.
Motivation System in the manufacturing Company
Keywords: motivace; motivační systém; hodnocení zaměstnanců; systém odměňování; zaměstnanecké výhody; motivation; motivation system; employee evaluation; reward system; employee benefits