Zaměření skutečného provedení stavby dálnice - Jelínková, Hedvika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Cílem této bakalářské práce je zaměření skutečného provedení stavby dálnice, tedy polohopisu a výškopisu, s následným zpracováním do formy účelové mapy. Výsledná mapa je vyhotovená v měřítku 1:500, v 3. třídě přesnosti podle ČSN 01 3410 a je připojená do závazných referenčních systémů S-JTSK a Bpv.

The aim of this bachelor thesis is to survey the actual state of highway, particularly its planimetry and hypsography with its subsequent processing into a thematical map. The map is carried out scale 1:500, in the 3rd accuracy class according to ČSN 01 3410 and is connected to obligatory reference systems S-JTSK and Bpv.
Measurement of the actual construction of the motorway
Keywords: účelová mapa; dokumentace skutečného provedení stavby; dálnice; mapování; Thematical map; as-built condition; highway; mapping