Zaměření části obce Kotvrdovice pro obnovu katastrálního operátu - Hlávka, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Diplomová práce se zabývá obnovou katastrálního operátu přepracováním v části katastrálního území Kotvrdovice. V této části je předpokládaný posun zástavby vůči platné katastrální mapě, z důvodů historického vývoje za druhé světové války. Jsou zde popsány jednotlivé činnosti při zpracování a problémy, které se během zpracování vyskytly. Pro zpracování byl použit program VKM2.

This thesis deals with the renewal of the cadastral documentation by reprocessing in part of cadastral area Kotvrdovice. In this part of the building is anticipated to shift existing cadastral map, for reasons of historical development during the Second World War. There are described the various processing activities and problems that have occurred during processing. For processing was used software VKM2.
Survey of village Kotvrdovice for renewal of cadastral documentation
Keywords: Obnova katastrálního operátu přepracováním; digitální forma katastrální mapy; soubor geodetických informací; vektorizace; Renewal of cadastre documentation by revesion; digital form of cadastral map; file of geodetic information; vectorization