Recenze monografie „Kybernetická kriminalita“ - Porada, Viktor (Akademické nakladatelství CERM, 2020)
SMEJKAL, Vladimír. Kybernetická kriminalita. 2. rozšířené a aktualizované vydání. Nakladatelství Aleš Čeněk, Plzeň, 2018, 936 s. ISBN 978-80-7380-720-7 Cena 990 Kč, v e-shopu vydavatele 891 Kč
Monograph Review „Kybernetická kriminalita“
Keywords: kybernetická kriminalita; recenze knihy