Design rukojetí domácího nářadí - Loudová, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Tématem této bakalářské práce je design rukojetí domácího nářadí. Přesně šroubováku, kladívka a špachtle. Hlavní hledisko je kladeno na správné uchopení nářadí a estetičnost jednotlivých prvků.

The topic of this bachelor thesis is design of handles household tools - screwdriver, hammer and spatula. The main aspect is the correct grip of tools and aesthetics of the elements.
Design of Handles of Household Tools
Keywords: kladívko; špachtle; šroubovák; nářadí; ruka; ergonomie; uchopení; hammer; spatula; screwdriver; tools; hand; ergonomics; grip