Analýza spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti - Malá, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti ABC s.r.o. Teoretická část práce představuje pojmy spojené s problematikou spokojenosti zaměstnanců. Mezi zkoumané faktory jsou zahrnuty vzdělávání a rozvoj, odměňování, pracovní vztahy, informovanost, komunikace a samotná péče o zaměstnance. Cílem práce je zjistit míru spokojenosti zaměstnanců. Data budou získána pomocí dotazníkového šetření a na základě výsledků budou navrhnuty možné změny, vedoucí ke zvýšení pracovní spokojenosti.

The diploma thesis focuses on the issue of employee satisfaction in a selected company ABC s.r.o. The theoretical part of the work presents the concepts associated with the issue of employee satisfaction. Factors examined include training and development, remuneration, employment relationships, awareness, communication and employee care itself. The aim of the work is to determine the level of employee satisfaction. Data will be obtained using a questionnaire survey and based on the results, possible changes will be proposed, leading to increased job satisfaction.
Analysis of Employee Satisfaction in a Selected Company
Keywords: komunikace; lidské zdroje; motivace; odměňování; pracovní spokojenost; vzdělávání a rozvoj; communication; human resources; motivation; remuneration; job satisfaction; education and development