Informační systém pro podporu tréninkových aktivit - Smékalová, Pavlína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou a tvorbou  informačního systému pro podporu tréninkových aktivit. Aby měli uživatelé systém vždy k dispozici, je vytvořen jako webová aplikace. Je vytvořen informační systém, který umožňuje sledovat výživový, sportovní a silový program sportovce. Je navržen tak, aby každý sportovec mohl mít přiřazeného svého dietologa a trenéra, kteří se starají o jeho jídelníček a tréninkové aktivity. Sportovec může okamžitě sledovat své úspěchy a tím se také lépe přibližovat ke svým cílům.

This Diploma thesis describes the process of analysis and design of an information system supporting training activities. The system is based on the web pages. It is creating an information system, that would allow monitoring the nutritional plan, strength training and sports activities of an athlete. The system allows each athlete to be assigned a dietitian and a coach, who take care of his/her nutritional plan and training. The athlete has immediate feedback atd of his success and has better conditions to meet his ambitions.
Information System for the Support of the Trainig Activities
Keywords: Informační systém; PHP; MySQL; UML; databáze; databázový model; the information system; PHP; MySQL; UML; the database; the model of database