Stavebně technologický projekt revitalizace výklopny ve Vítkovicích - Labaj, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem stavebně technologického projektu revitalizace výklopny ve Vítkovicích. Práce se skládá z technické zprávy, návrhu dopravních tras, studie realizace hlavních technologických etap, časového a finančního plánu všech stavebních objektů, projektu zařízení staveniště a návrhu hlavních stavebních strojů a mechanismů. K projektu byl rovněž zpracován položkový rozpočet hlavního stavebního objektu společně s podrobným časovým harmonogramem, finančním plánem a časovým plánem nasazení stavebních strojů a pracovníků. Obsahem je rovněž technologický předpis pro provádění polomontovaných stropních konstrukcí s plánem zajištění materiálových zdrojů a technologický předpis pro provedení sanačních prací betonových konstrukčních prvků, ke kterému byl vypracován kontrolní a zkušební plán s popisem kontrol. Rovněž byl vytvořen plán BOZP z pohledu koordinátora BOZP.

This diploma thesis deals with the proposal of a construction technological project of the tipping Plant in Vítkovice. The work consists of a technological report, transport routes proposal, study of the realization of the main technological stages, time and financial plan of all main objects, construction site project, design of main construction machines and mechanisms. The project also includes itemized budget of the main building structure together with a detailed timetable, financial plan and schedule deployment of construction machinery and workers. The content of this thesis also includes a technological project for the implementation of semi-assembled ceiling structures with a plan for securing material resources and a technological project for the execution of remediation works of concrete structural elements, for which an inspection and test plan with the description of inspection was prepared. The health and safety plan was also created from the perspective of the health and safety coordinator.
Construction-technological project of the revitalization of the tipping plant in Vítkovice
Keywords: Stavebně technologický projekt; polomontovaná stropní konstrukce; technická zpráva; technologický předpis; kontrolní a zkušební plán; plán BOZP; rozpočet; časový plán; studie; manipulátor; sanace; Construction technological project; semi-assembled ceiling structure; technical report; technological regulation; control and test plan; health and safety plan; budget; timetable; study; manipulator; remediation