Bytový dům - Vlachynský, Antonín (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Bakalářská práce se zabývá zpracováním projektové dokumentace bytového domu. Bytový dům je situován na rovinatém terénu v katastrálním území Veselí nad Moravou Předměstí na parcele číslo 4651/23. Objekt má 3 nadzemní podlaží. V objektu je celkem 5 bytových jednotek. Celková kapacita objektu je 15 osob. Nosný systém je navržen ze systému Heluz. Zastřešení plochou střechou. Objekt má užitnou plochu 593,7m2.

This bachelor`s thesis deals with the drafting of project documentation of apartment building. Residential house is situated on flat land in the cadastral territory of Veselí nad Moravou Předměstí on plot number 4651/23. The building has three floors. There is a total of 5 residential units. Total capacity is 15 people. The support system is designed from the system Heluz. Roofing by flat roof. The building has a usable area of 593,7 square meters.
Residential Building
Keywords: Bytový dům; konstrukční systém Heluz; plochá střecha; třípodlažní objekt.; Apartment building; structural systém Heluz; flat roof; three-storey buliding.