Interní komunikace ve vybrané společnosti - Frydrych, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Diplomová práce je zaměřena na nastavení interní komunikace ve společnosti OSCOM TRADING s.r.o.. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část práce je zaměřena na komunikaci ve firmě jako celek. V praktické části je analyzován současný stav ve společnosti a na základě získaných dat je navržena interní komunikace ve společnosti, která má za cíl zjednodušit komunikaci a nepřehlcovat zaměstnance nerelevantními informacemi, což ve výsledku pozitivně ovlivní pracovní atmosféru ve společnosti.

This diploma thesis is focused on setting up internal communication in the company OSCOM TRADING s.r.o.. The thesis is situated in two parts. The theoretical part of the thesis is focused on communication in the company as a whole. The practical part is focused on working with the acquired knowledge. The current situation in the company is analyzed and based on the obtained data, internal communication in the company is proposed, which aims to simplify communication and not confuse employees with irrelevant information, which will positively affect the working atmosphere in the company.
Internal Communication in a Selected Company
Keywords: interní komunikace; krizová komunikace; informace; internal communication; crisis communication; information