Studie průběhu zakázky obchodním podnikem - Rufer, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce se zabývá průběhem zakázky obchodního podniku. Práce je rozdělena na více částí. V první části nacházím teoretické poznatky procesního řízení. V další části pokračuji představením společnosti TURBOSOL SERVIS spol. s r. o., ve které jsem zjistil potřebné informace. V analýze současného stavu poodhalím nedostatky. A na základě nich optimalizuji průběh zakázky.

The bachelor thesis deals with process of commission in the company. Thesis is divided into more parts. The first part is about finding theoretical knowledge of process management. In the next part I introduce the company TURBOSOL SERVIS spol. s.r.o., from which I have all the information. In the analysis of the current state I reveal insufficiencies and on the base of them I will optimize the process order.
The Study of the Contract Award in Bussiness Company
Keywords: procesní řízení; proces; analýza; průběh zakázky; optimalizace; process management; process; analysis; order processing; optimalization