Detekce infiltrace srážkové vody metodou EIS - Lipinský, Vít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce se zabývá detekcí infiltrace srážkové vody v zeminách pomocí metody elektrické impedanční spektrometrie. Jejím cílem je posoudit vhodnost této metody a měřicí aparatury pro úlohu infiltrace vody v zeminách.

The master‘s thesis deals with the detection of rainwater infiltration in soils using the method of electrical impedance spectrometry. Its aim is to assess the suitability of this method and equipment for measuring the role of water infiltration in soils.
Detection of rainwater infiltration using EIS method
Keywords: Metoda elektrické impedanční spektrometrie; detekce; infiltrace; srážková voda; zeminy; zrnitostní rozbor.; Electrical impedance spectrometry; detection; infiltration; rainwater; soil; grain size analysis.