Železobetonová nosná konstrukce polyfunkčního domu - Lyčka, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem vyztužení monolitického železobetonového skeletu polyfunkční budovy. Statický model byl vytvořen v programu SCIA ENGINEER 2012. Navrhovanými a posuzovanými prvky konstrukce jsou průvlaky, sloup, patka a lokálně podepřená deska.

This bachelors thesis is about designing reinforcement for monolithic concrete skeleton construction of the polyfuncional building. The model was created by software SCIA ENGINEER 2012. Designed and reviewed elements of the construction are beams, collumn, footings and locally supported concrete slab.
Reinforced concrete structure of a multifunction building
Keywords: Železobetonová deska; lokálně podepřená deska; beton; ocel; deska; metoda součtových momentů; metoda konečných prvků; výztuž; průvlak; sloup; patka.; Concrete slab; locally supported slab; concrete; steel; slab; finite element method; reinforcement; beam; collumn; footings.