Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Karmazin, Alexandr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Diplomová práce se zabývá návrhem vhodného doplňku k stávajícímu informačnímu systému firmy. Teoretická část objasňuje základní pojmy v oblasti informačních systému a popisuje analýzy, které jsou v následující části použité pro posouzení aktuálního stavu firmy i informačního systému, který využívá. Výsledkem práce je modul implementovatelný do současného IS firmy, který zvýší produktivitu práce a sníží náklady.

This thesis describes the design of a suitable complement to the existing information system of the company. The theoretical part explains the basic concepts in information systems and describes the analysis, which are in the next section used to assess the current state of the company and information system. The result is a module implementable in to the current IS of the company that will increase productivity and reduce costs.
Information System Efectiveness Assessment and Proposal for ICT Modification
Keywords: IS; SWOT; PEST; EPC; informační systém; IS; SWOT; PEST; EPC; information system