Bytový dům - Brázdová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Tato bakalářská práce se zabývá stavbou bytového domu v Bohuslavicích u Zlína. Jedná se o budovu, která má tři nadzemní a jedno podzemní podlaží v mírně svažitém terénu. V objektu se nachází 8 bytových jednotek. V prvním a druhém podlaží jsou umístěny tři byty a ve třetím jen dva. Jednotlivá podlaží propojuje tříramenné schodiště a výtah. Objekt je zděný z cihlených bloků Porotherm. Stropy jsou monolitické železobetonové a střecha je plochá jednoplášťová. Fasáda je zateplená systémem ETICS s bílou omítkou nebo kamenným obkladem. Projekt obsahuje technické, tepelné, akustické a světelné posouzení.

This bachelor thesis deals with the construction of an apartment house in Bohuslavice u Zlína. It is a building that has three aboveground and one underground floor in slightly sloping terrain. The property holds 8 housing units. On the first and second floors there are three apartments and in the third one only two. Each floor is connected by a three-armed staircase and an elevator. The building is made of brick blocks Porotherm. The ceilings are monolithic reinforced concrete and the roof is flat single-coated. The facade is insulated with ETICS system with white plaster or stone cladding. The project includes technical, thermal, acoustic and light assessment.
Apartment House
Keywords: Bytový dům; bakalářská práce; projektová dokumentace; plochá střecha; monolitický strop; akustické posouzení; částečně podsklepený.; Residential building; bachelor thesis; project documentation; flat roof; monolithic ceiling; acoustic assessment; partial basement.