Rozvoj obchodních aktivit společnosti REMBERRY s.r.o. - Malina, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá rozvojem obchodních aktivit společnosti REMBERRY s.r.o. se zaměřením na expanzi na švédský trh. Tato společnost působí na trhu B2B v odvětví spojovacích materiálů a výkresových spojovacích prvků. Na základě teoretické části, která zpracovává základní poznatky dané problematiky, je následně zpracována analýza současného stavu. Tato zahrnuje zhodnocení vnějšího a vnitřního prostředí. Jako poslední část je pak uveden návrh řešení, jak danou situaci pojmout.

This diploma thesis deals with the development of business activities for company REMBERRY s.r.o. It focuses on expansion to the Swedish market. This company is in the field of fasteners and custom production for B2B clients. Based on the theoretical part, which, the analysis of the current state is processed. This includes assessing the external and internal environment. The last part is states a proposal for a valid solution to handle the situation successfully.
Development of Business Activities for Company REMBERRY s.r.o.
Keywords: Švédsko; B2B; mezinárodní obchod; výkresový spojovací prvek; Sweden; B2B; international business; custom production