Audio a/nebo video pro showroom - Bukovinský, Denis (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Cieľom tejto práce bolo navrhnúť a implementovať systém pre distribúciu videa vo výstavných miestnostiach. V práci sú popísané a analyzované existujúce technológie a produkty. Po vykonaní analýzy bolo navrhnuté technické riešenie, ktoré bolo následne implementované. Implementovaný systém sa skladá z web serveru a používateľského rozhrania. Výsledok tejto práce je plne použiteľný na distribúciu videa v prezentačných miestnostiach.

The main goal of this work was to design and implement a system for video distribution in exhibition rooms. The work describes and analyzes existing technologies and products. After performing the analysis, a technical solution was proposed, which was subsequently implemented. The implemented system consists of a web server and a user interface. The result of this work is fully usable for video distribution in presentation rooms.
Audio and/or Video for Showroom
Keywords: Video distribúcia; Python; Flask; PyQt5; Creative IT ShowRoom; HDMI; Raspberry Pi; Video distribution; Python; Flask; PyQt5; Creative IT ShowRoom; HDMI; Raspberry Pi