Záznamník/přehravač s kartou SD - Dohnal, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Tato práce seznamuje s návrhem a konstrukcí Záznamníku/přehrávače s SD kartou. Jsou zde řešeny metody komunikace mezi jednotlivými integrovanými obvody zařízení a jednotlivými funkčními bloky zařízení. Práce také pojednává o využití FAT systému pro ukládání dat na SD kartu, souborovém formátu .wav a převodu analogového signálu na digitální.

This thesis presents the design and construction of Recorder with SD card. The paper deals with methods of communication between integrated circuit devices and the various functional blocks of equipment. Thesis also discusses the use of the FAT system for storing data on an SD card, file format .wav and convert analog signal to digital.
Recorder with SD card
Keywords: 89C51ED2; AD převodník; DA převodník; SD karta; FAT16; SPI; LCD display; ISP; vzorkování; wav; 89C51ED2; AD converter; DA converter; SD card; FAT16; SPI; LCD display; ISP; sampling; wav