Návrh technologie výroby revolverového kohoutu - Talanda, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2021)
Cílem této práce je analyzovat zvolenou součást, kohout revolveru Alfa, a navrhnout postup pro její výrobu. Práce obsahuje krátkou konstrukční analýzu součásti, dále se zabývá výběrem vhodného materiálu a polotovaru, rozebírá jednotlivé výrobní operace a přináší stručné technicko-ekonomické zhodnocení. Práce dále doporučuje další postup pro realizaci výroby součásti.

The objective of this thesis is to propose a manufacturing procedure for the selected part, the Alfa revolver hammer. The paper begins with a short design summary of the part, considers available materials and bar stock, examines individual stages of the manufacturing process and makes a simple economic calculation. It concludes with a series of steps recommended for further action towards full-scale production.
A concept of a revolver hammer manufacturing process
Keywords: výrobní postup; technologický proces; volba materiálu; ekonomické zhodnocení; výrobní postup; technologický proces; volba materiálu; ekonomické zhodnocení