Podnikatelský plán na založení malého podniku - Vechetová, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelským plánem na založení malé společnosti, jejímž předmětem podnikání bude prodej zboží od mladých nezávislých tvůrců. Cílem této práce je zpracování vlastního návrhu, který je postaven na teoretických poznatcích a podrobné analýze vnitřního a vnějšího prostředí podniku.

This bachelor thesis describes a business plan required to start a small company that sets selling goods from young, independent creators as the main scope of business. The goal of this thesis is an elaboration of proposal that builds on theoretical knowledge and detailed analysis of both internal and external business environment.
Business Plan for Establishment of the Small Company
Keywords: Podnikatelský plán; PEST analýza; SWOT analýza; marketingový mix; finanční plán; Business plan; PEST analysis; SWOT analysis; marketing mix; financial plan