IMAP proxy pro POP3 poštu - Kružliak, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Táto bakalárska práca sa zaoberá sťahovaním elektronickej pošty z POP3 serverov a jej následnou organizáciou na jediný účet IMAP servera. Taktiež študuje možnosti nastavenia a konfigurácie IMAP serverov v prostredí operačného systému Linux. Stručne sú tu porovnané protokoly IMAP a POP3 z implementačného hľadiska. Ďalej študuje možnosti periodického spúšťania procesov a bezpečného ukladania citlivých informácií. V tejto časti práce sú v skratke porovnané hlavné metódy šifrovania.

This bachelor's thesis deals with retrieving e-mails from different accounts on POP3 servers and their organisation in one account on IMAP server. It also studies settings and configuration of IMAP servers in enviroment of operating system Linux. Protocols IMAP and POP3 are briefly compared here from implementation point of view. Further it studies possibilities of periodical start of processes and secure saving of sensitive information. In this part of my thesis main methods of cryptography are shortly confronted.
IMAP Proxy for POP3 Mailboxes
Keywords: IMAP server; POP3; elektronická pošta; cron; GPG; šifra.; IMAP server; POP3; e-mail; cron; GPG; cipher.