Systém pro analýzu herního chování hráčů - Hošák, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Bakalářská práce je zaměřena na analyzování herního chování hráčů  a hodnocení jejich herní výkonnosti. Tato analýza probíhá na základě nahraných záznamů od jednotlivých uživatelů. Práce podrobně popisuje pravidla pro hodnocení těchto záznamů a určování herního chování. Pro vytvoření práce byla použita technologie ASP.NET, javascript a databáze MS SQL Server. Na internetovou prezentaci navazuje informační systém, který umožňuje jednoduchou správu obsahu prezentace a spravování uživatelských účtů. Během implementace designu byla věnována pozornost rozdílům mezi jednotlivými internetovými prohlížeči. Součástí práce je podrobná analýza a důsledný návrh, který dodržuje obecné standarty objektově-orientovaného programování.

Bachelor's thesis is focused on the analysis of players' behavior and ranking their gaming performance. This analysis is based on the replays which are uploaded by the users. The thesis describes in detail rules for rating the replays and analysing the players' behavior. There were used ASP.NET, javascript technologies and database MS SQL Server for programming. Internet presentation is followed by information system which enables simple management of presentation's content and user's accounts management. During design implementation attention was paid to differences among internet explorers. The thesis includes detailed analysis and projecting that meet general standards of object oriented programming.
System for Analysis of Player Behaviour
Keywords: ASP.NET; javasript; MS SQL; w3g parser; Dota Allstars; internetová aplikace; ASP.NET; javacript; MS SQL; w3g parser; Dota Allstars; web application