Studie průběhu zakázky vybraným podnikem - Gruzová, Marcela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalářská práce se zabývá studiem průběhu zakázky v podniku OK Trust s.r.o., která se zabývá poradenstvím v oblasti financí především pro fyzické i právnické osoby. Vzhledem k dlouhodobé praxi v této firmě mám dostatek informací o hlavních aktivitách společnosti a celkovém průběhu zakázek, tudíž mohu analyzovat současný stav u konkrétní zakázky pro daného klienta. Na základě výsledků analýz budu schopna navrhnout nové kroky, které by měly zlepšit a zjednodušit celkový průběh zakázky.

This bachelor thesis deals with the study of order processing in the company OK Trust s.r.o., which focuses on financial counselling for both natural and legal persons. Considering my long-term practice in this company I have gained a sufficient amount of information about its activities and methods of overall order processing, which means I can analyse the current state of a particular order for a client. On the ground of results from such an analysis I will be able to evaluate as well as suggest some new steps for improvement and simplification of the overall order processing.
The Study of the Contract Award in Selected Company
Keywords: proces; zakázka; průběh zakázky; společnost; analýza; služba; process; contract; process of contract; company; analysis; service