Aplikace pro plánování itineráře - Filák, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Předmětem této bakalářské práce je návrh a implementace aplikace pro plánování itineráře. Aplikace má za cíl zjednodušit plánování celé cesty a poskytnou uživateli nástroj, díky kterému si bude moci vytvořit více verzí cesty. Tyto verze může dále porovnávat mezi sebou jak z finančního tak i časového hlediska. Aplikace poskytuje uživateli přehledné a atraktivní uživatelské rozhraní spolu s funkcemi, které celý proces plánování usnadňují. Mezi takové funkce patří například našeptávání lokací z databáze Google Map nebo automatický přepočet měn dle aktuálního kurzu České národní banky.

The subject of this bachelor thesis is the design and implementation of an application for planning itineraries. The application aims to simplify the planning of the entire travel and provide a tool for the user to create multiple travel versions. These versions can also be compared with each other in both financial and time aspects. The application provides a clear and attractive user's interface along with features which make the entire process of planning easier. Such features, for example, include autocompleting of location names from the Google Map database or automatic currency conversion according to the current Czech national bank rate.
Itirenary Planning Application
Keywords: Web; webová aplikace; PHP; Laravel; Google Mapy; itinerář; cestování; Web; web aplication; PHP; Laravel; Google Maps; itinerary; traveling