Návrh webové aplikace pro analýzu rizik - Krýzová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zabývá návrhem webové aplikace pro analyzování rizik, což usnadní provoz systému řízení bezpečnosti informací pracovníkům společnosti. Teoretická část diplomové práce vymezuje cíle práce, metodiky zpracování a principy programování ve využitých programovacích jazycích. Analytická část práce popisuje současný stav a analyzuje prostředí společnosti. Návrhová část pak obsahuje vlastní návrh webové aplikace, manuál pro obsluhu, postupy integrace do informačního systému společnosti a finanční ohodnocení.

The master's thesis is focused on the design of a web application which aims at facilitating maintenance of the organization information security management system. The theoretical part of the thesis includes an explanation of the used methods and programming principles. The analytical part defines the current state and the environment of the organization. The design part describes the web application development and integration process, represents an operating manual and financially evaluates application development and maintenance.
The web application design for risk analysis
Keywords: analýza rizik; webová aplikace; HTML; PHP; MySQL databáze; risk analysis; web application; HTML; PHP; MySQL database