Určení prostorového tvaru stavební konstrukce pomocí laserového skenování - Sikorová, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Cílem této práce je vytvoření 3D modelů stavebních konstrukcí z dat pořízených laserovým skenováním. Data z měření jsou zpracovány pomocí softwaru Scene a modely byly tvořeny v programech AutoCAD, Revit a SketchUP. Výstupem jsou tři 3D modely dvou stavebních konstrukcí.

The aim of this work is to create a 3D models of the structures of data acquired by laser scanning. The tracking data are elaborated by software Scene and models were created in AutoCAD, Revit and SketchUP. The main output of this work are three models of the two structures.
Determination the spatial shape structures using laser scanning
Keywords: 3D model; laserové skenování; AutoCAD; Revit; ReCap 360; SketchUP; 3D model; laser scanning; AutoCAD; Revit; ReCap 360; SketchUP