Implementace protokolu CAN pro FITkit - Jančo, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Tato bakalářská práce rozebíra principy komunikace na sběrnici CAN a návrh a implementaci řadiče této sběrnice. Řadič je implementovaný v jazyze VHDL pro školní vývojovou platformu FITKit. Dále práce popisuje návrh obvodů fyzické vrstvy pro připojení FITKit-u na sběrnici.

This thesis describes main principles of communication on CAN bus, design and implementation of CAN bus controller. The controller is implemented in VHDL for school development platform FITkit. This work also describes design of CAN physical layer circuits for connecting FITKit to CAN bus.
FITkit CAN Implementation
Keywords: CAN sběrnice; řadič; programovatelné hradlové pole; VHDL; FITkit; CAN bus; controller; field-programmable gate array; VHDL; FITkit