Sportovní hala, realizace vstupního portálu - Vondrák, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předmětem bakalářské práce bylo vypracovat stavebně-technologický projekt pro technologickou etapu realizace konstrukce vstupního portálu sportovní haly v Jindřichově Hradci. Stavebně-technologický projekt řeší zejména technologické postupy pro provádění bednění, armování a betonáže svislé monolitické konstrukce vstupního portálu. Součástí stavebně-technologického projektu je i časový plán výstavby, rozpočet, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plány pro prováděné činnosti, zásady organizace výstavby a řešení bezpečnosti práce při provádění. Projekt dále obsahuje výkresovou část tj. výkres stavební situace, výkres zařízení staveniště a výkres bednění.

The aim of this bachelor thesis was to develop a construction-technological project for a technological phase of the project realization - the construction of a sports hall entrance portal in Jinřichův Hradec. The construction-technological project deals mainly with the technological procedures for boarding, fortifying and concreting of the vertical monolithic construction of the entrance portal. The project also includes a time schedule of the construction, budget, project of a device, controling and piloting plans for operation pursuing, principles of construction organization and solution of safety operation. The project also contains a design of the constructional situation, an arrangement‘s building site drawing as well as the drawing of the boarding.
Sports hall, entrance portal implementation
Keywords: Monolitická konstrukce; bednění; technologický předpis; časový plán; rozpočet; strojní sestava; kvalita; bezpečnost práce; stavební situace; zařízení staveniště.; Monolithic construction; boarding; technological procedures; time schedule; budget; project of a device; quality; safety; constructional situation; arrangement's building site.