Návrh objednávkového systému pro Cukrárnu Romance - Vašek, Ladislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem objednávkového systému pro firmu Cukrárna Romance. Cílem této práce je připravit návrh webového objednávkového systému, který bude sloužit k objednání dortů, posouzení jeho ekonomické hodnoty a zhodnocení jeho případného nasazení do provozu.

This Bachelor’s thesis describes the design of an ordering system for the sweet-shop Cukrárna Romance. The objective of this thesis is to prepare suggestion for a web ordering system that will be used to order cakes, assess its economic value and appreciation of his deployment.
Design of an Ordering System for Cukrarna Romance
Keywords: Objednávkový systém; internetový obchod; webové stránky; ekonomická analýza; Ordering system; online store; web pages; economic analysis