Stavebně technologický projekt skladovacího a výrobního areálu - Nihošovice - Hanzlovská, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologický projekt skladovacího a výrobního areálu - Nihošovice. Diplomová práce je především zaměřena na studii hlavních technologických etap a na technologický předpis pro provádění montovaného skeletu, který řeší nosný systém objektu. Na tento technologický předpis je dále zpracován kontrolní a zkušební plán a BOZP. Dále se práce skládá z projektu zařízení staveniště, technické zprávy, časového a finančnímu plánu objektu SO A1, návrhu strojů a mechanizmů, koordinační situace stavby a širšími vztahy dopravních tras, plán zajištění materiálových zdrojů, časový a finanční plán objektový.

The subject of this thesis is the construction and technological project of warehouse and production facility - Nihošovice . The thesis is mainly focused on the study of the main technological parts and technological specifications for the implementation of the mounted frame, which solves loadbearing system of the building. For the technological specifications is processed control plan , health and safety . The thesis project consists of building equipment, technical reports , time and financial plan of the SO A1 , the proposal of machines and mechanisms, coordinating site plan and block plan of traffic routes , plan for securing material resources , time and financial plan object .
Construction technological project of storage and manufacturing facility - Nihošovice
Keywords: Skladovací a výrobní areál; montovaný skelet; technologická etapa; zemní práce; základy; hrubá vrchní stavba; autojeřáb; stavba; technologický předpis; technická zpráva; strojní sestava; projekt zařízení staveniště; položkový rozpočet; časový plán; bezpečnost práce; kontrolní a zkušební plán.; Storage and production area; mounted frame; technological phase; earthworks; foundations; superstructure; crane; construction; technological specification; technical report; mechanical assembly; project construction site; itemized budget; schedule; safety; inspection and test plan.