Implementace flexibilního rozložení ve zobrazovacím stroji CSS - Ondrák, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá studiem architektury experimentálního zobrazovacího stroje CSSBox a jeho rozšířením o nový způsob rozložení webového obsahu s názvem flexibilní rozložení. Práce se podrobně věnuje popisu návrhu, implementačními detaily a také popisuje testování na referenční testovací sadě. Na závěr jsou zhodnoceny dosažené výsledky a nastíněn možný budoucí vývoj.

This bachelor thesis is about studying architecture of experimental rendering engine CSSBox and his extension of a new way of layouting web content called flexible layout. It pays attention to designing, implementation details and testing using reference test set. In conclusion achieved results are evaluated and intimated possible future development.
Flexible Layout Implementation in a CSS Rendering Engine
Keywords: flexibilní rozložení; CSSBox; Java; HTML; CSS; DOM; flexible box layout; CSSBox; Java; HTML; CSS; DOM