Podnikatelský záměr - založení fitness centra StrongLife - Čupr, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Diplomová práce analyzuje současný stav na poli fitness center a následným zhotovením podnikatelského plánu pro zavedení nového fitness centra na trh. Na základě výzkumů a analýz také volí vhodné strategie a nástroje tak, aby podnik přinášel přidanou hodnotu nejen majitelům, ale hlavně uspokojoval potřeby zákazníků.

The dissertation gives an analysis of the contemporary condition in the area of fitness centres. The business plan for introducing a new fitness centre in the market follows. Based on research and analyses appropriate strategies and tools have been chosen, so that the enterprise could bring added value to the owners and above all customers´needs.
Business Plan - Fitness Center Stronglife
Keywords: Podnikatelský záměr; fitness; oborové analýzy; finanční analýza; BEP; marketing; SEO.; business plan; fitness; field analysis; financial analyses; BEP; marketing; SEO; profit.