Zavěšený most přes rychlostní komunikaci R52 - Glovina, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Práce se zabývá statickou, dynamickou analýzou zavěšené mostní konstrukce a návrhem nosné konstrukce podle mezních stavů. Součástí práce je statický výpočet, výkresová dokumentace a vizualizace.

This work deals with statics and dynamics analysis of stayed cable bridge and design of supporting structure according to limit states. The work contains of static calculation, drawing documentation and visualization.
Suspension bridge across expressway R52
Keywords: Zavěšený most; předpětí; dynamická; modální analýza; mezní stavy; brickový model.; Stayed cable bridge; prestress; dynamic; modal analysis; limit states; brick model.