Znázornění práce cyklických motorů - Fajkus, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Předmětem této bakalářské práce bylo seznámení se s různými cyklickými motory, pochopení jejich principu, popis jejich společných a rozdílných vlastností. Programová část projektu spočívala ve vytvoření vizualizace vybraných motorů v jazyce C/C++ pomocí openGL.

Objective of this thesis was acquaint oneself with theory of cyclic engines, understand their principle, describe their conjunctive and different properties. Program part consisted in creating visualization of chosen engines in C/C++ language using openGL.
Cyclic Engine Visualization
Keywords: vizualizace motoru; openGL; Wankel; OHV; OHC; DOHC; kliková hřídel; ojnice; píst; ventil; engine visualization; openGL; Wankel; OHV; OHC; DOHC; crankshaft; piston rod; piston; valve