Sítě FTTx - Všetička, Václav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií)
Optická komunikace

Fiber optic telecommunations
FTTx networks
Keywords: FTTx; FTTH; P2P PON; P2MP PON; FTTx; FTTH; P2P PON; P2MP PON