Události č. 4/2017-2018 - Hirš, Jiří; Šťávová, Radka; Novotná, Jana; Kolčavová, Radana; Pospíšilová, Zuzana; Blatná, Alžběta; Honzík, Jan M.; Sadovská, Stanislava; Czipszer, Jiří (Vysoké učení technické v Brně, nakladatelství VUTIUM, 2018)
Krátké zprávy, Drak z VUT chce znovu dobýt svět, Strukturovanost lze vyučovat od mateřské školy, říká Přemysl Janíček, Performanci najdete na každém rohu, tvrdí Jennifer Helia deFelice, VUT mi dalo možnost volby, říká jezdec pouštních rallye, Jaroslav Drápal: Architekt má do historického prostředí vstupovat jako slušně vychovaný host do slušné rodiny, Odborníci z VUT umí z fotky určit, z jakého místa na zemi byl snímek pořízen, Naši studenti se zapojují do řešení reálné problematiky, říká Tomáš Opravil, Přetrénovali neuronovou síť, aby rozpoznávala bankovky, a vznikl Cash Reader, Student VUT nabídne světu BIKEDOO, Krátké zprávy, Loňský Král Majálesu z VUT předal královské žezlo Johnnymu z MENDELU, Radim Skoupý: Na biomedicíně mě láká spojení techniky s živým vzorkem , Rovnice lze při jistém rozvržení vnímat jako grafický list, říká Anna Zonová 37 Krátké zprávy, Excel@FIT 2018: Aplikace pomůžou pečovatelským službám nebo při plánování dovolené, Josef Hak – neprávem pozapomenutá osobnost, VUT se připojilo k oslavám 100 let od vzniku ČSR, FIT se na jaře rozloučil s oblíbeným pedagogem Jiřím Kunovským, Palackého vrch se před 120 lety jmenoval Kozí, Objevovat je zábava, ale taky zodpovědnost, říkají první absolventi VUT Junior, Radek Hranický dělá spojku mezi studenty FIT a zbytkem univerzity, Krátké zprávy, Článek ze Zvut , Šifry pro VUT, Kalendář akcí