Návrh marketingové strategie spolku - Hrazdírová, Natálie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce se zabývá inovací marketingové strategie spolku se zaměřením na uspořádání akce „Den Princezen“. V teoretické části vymezuje pojmy týkající se neziskové organizace, marketingu, marketingové strategie a popisuje marketingové analýzy, které jsou následně sestaveny v druhé části této práce. Závěrečná část je věnována vlastním návrhům řešení, které by měly vést ke zlepšení stávající situace.

The thesis deals with a marketing stratégy inovation focusing on community event „Day of Princesses“. Theoretical part defines terms related to organizing non-profit organization, marketing and marketing strategies. Further, it decribes marketing analyzes which are assembled in the second part of this work. Final section of the thesis is develoted to own resolution proposals, which should lead to improvement of current situation.
Marketing Strategy Proposal for an Association
Keywords: Nezisková organizace; marketing; marketingová strategie; marketingový mix služeb; event marketing; Non-profit organization; marketing; marketing stratégy; service marketing mix; event marketing