Návrh nástrojů účinného personálního řízení v KB Systems CR, s.r.o. a Acti Bois CZ, s.r.o. - Pospíšilová, Simona (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu personálního řízení ve firmách KB Systems CR, s. r. o. a Acti Bois CZ, s. r. o. Na základě zjištěných skutečností obsahuje řadu doporučení ke zvýšení efektivnosti personálního řízení v obou firmách.

This diploma thesis deals with the analysis of current situtation of Human Resources Management in KB Systems CR, Ltd. and Acti Bois CZ, Ltd. On the basis of finding of facts the thesis includes series of recommendations to emprovement efficiency of Human Resources Management in both companies.
Proposal of Effective Tools of HRM in KB Systems CR, Ltd. and Acti Bois CZ,Ltd.
Keywords: Personální řízení; řízení lidských zdrojů; efektivita personálního řízení; analýza personálního řízení.; Pesonal Management; Human Resources Management; Efficiency of Personal Management; Analysis of Personal Management.