Elektronický obchod pro STAVEBNÍ CENTRUM Group s.r.o. - Škapa, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce se věnuje návrhu a řešení inovace elektronického obchodu obchodní společnosti STAVEBNÍ CENTRUM Group s.r.o., jež se zabývá prodejem a pronájmem strojů a výrobků pro stavebnictví. Součástí práce jsou teoretická východiska pro tvorbu elektronického obchodu, analýza současné situace elektronického obchodu v kontextu celofiremní strategie a realizace a implementace nové verze obchodu.

This bachelor thesis deals with the inovation of an e-commerce solution of the company STAVEBNÍ CENTRUM Group s.r.o., which deals in the sales and rentals of construction machines and products. Firstly this thesis introduces the theory behind e-commerce in general, secondly it analyzes the current e-commerce solution in the context of the whole company and lastly it describes the implementation of a new version of the e-commerce solution.
E-commerce Solution for STAVEBNÍ CENTRUM Group s.r.o.
Keywords: elektronický obchod; SEO; internetový marketing; webové stránky; e-commerce; SEO; e-marketing; websites