Zefektivnění procesů výroby na základě analýzy materiálových toků - Rolečková, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Předmětem této diplomové práce je zefektivnění procesů výroby na základě využití materiálových toků. V teoretické části je rozebrána historie výroby světel, jejich konstrukce, jednotlivé typy a dále nástroje optimalizace. Praktická část se soustředí na využití nástrojů optimalizace, a to především simulací materiálového toku. Na jejich základě je vybrána ideální varianta pro danou část procesu, která je popsána a zhodnocena.

The subject of this thesis is to make production processes more efficient on the basis of material flow. In the theorical part are discribed the history of light production, construction and types of headlight and also optimalization tools. The practical part focuses on the using of optimization tools, especially the materiál flow simulations. By using this method is selected the ideal variant of the process which is decribed and evaluated.
Production processes efficiency improvement based on material flow analysis
Keywords: Světlomet; simulace; proces; materiálový tok; Headlight; simulation; process; material flow