Úprava izolace v zadní části autobusu - Pešina, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Diplomová práce je zaměřena na návrh změny technologického postupu výroby sestavy „sendvič“ ve firmě Iveco Bus. Řeší nové upínání sestavného stolu, výběr nových lepidel a nového materiálu lišty. V první části je představena společnost Iveco Bus a popsána její historie. Druhá část je zaměřena na konstrukční rozbor zadané sestavy a její současný technologický výrobní postup. Následuje představení a vyřešení zadaných problémů a je sestaven návrh nového technologického postupu. V závěru práce je doloženo technicko-ekonomické porovnání současné a navržené změny technologie.

Master thesis is focused on proposal of improved manufacturing process of assembly named "sandwich" produced in Iveco bus company. There is solved new fixation of assembly bench, replacement of currently used glues and material of ledge as well. In the first part there is company introduction Iveco Bus. Second part consist of construction analysis and description of present manufacturing process. Further there is introduction, solving out of thesis topics and proposal of new manufacturing process is written. At the end of thesis are attached comparison between present and proposed manufacturing process.
Adjustment of the Insulation of the Bus Rear Part
Keywords: lepení; izolace; upínání; sendvič; autobus; lepidlo; gluing; isolation; clamping; sandwich; bus; glue