Návrh projektu hudebního festivalu - Uzlová, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Mnou vypracovaná bakalářská práce se zaměřuje na použití nástrojů a metod projektového managementu pro splnění úplně nového projektu. V první části bakalářské práce jsou popsány použité metody a nástroje. Tyto informace jsou dále využity na pro analýzu současného stavu společnosti a k návrhům. Nástroje a metody, které byly zvoleny, jsou dále prakticky využity při tvoření tří fází životního cyklu projektu. Do předprojektové fáze zařadíme analýzu současného stavu, kde představím i marketingovou část projektu. Návrhová část je zařazena do fáze zahájení a plánovaní projektu. Závěrečným výstupem bakalářské práce je detailně zpracovaný návrh, podle kterého je možné zahájit projekt ve stanoveném termínu.

My bachelor's thesis focuses on the use of project management tools and methods to complete a completely new project. The first part of the bachelor's thesis describes the methods and tools used. This information is further used to analyze the current state of the company and to make proposals. The tools and methods that were chosen are further practically used in the creation of the three phases of the project's life cycle. We will include an analysis of the current state in the pre-project phase, where I will also present the marketing part of the project. The design part is included in the initiation and planning phase of the project. The final output of the bachelor's thesis is a detailed proposal, according to which it is possible to start the project within the set deadline.
Project Proposal of a Music Festival
Keywords: Projekt; projektové řízení; rozpočet; analýza; použité metody; Project; project management; budget; analysis; used methods