Design hydromasážní vany pro horní končetiny - Vávra, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Tématem této diplomové práce je návrh hydromasážní vany pro horní končetiny, který reaguje zejména na ergonomické nedostatky stávajících řešení. Navržený koncept klade důraz především na komfort pacienta a obsluhy zařízení a svým vzhledem odráží moderní prostředí svého využití, kterými jsou zdravotnická a rehabilitační zařízení.

The topic of this thesis is design of hydrotherapy bathtub for upper limbs that reacts mainly to ergonomic weaknesses of current solutions. Created design concept is mainly focused on users comfort. Its appearance reflects the environment of medical and rehabilitation facilities.
Design of Hydromassage Bathtub for Upper Limbs
Keywords: design; hydromasážní vana pro horní končetiny; vana; vodoléčba; hydromasáž; design; hydromassage bathtub for upper limbs; bathtub; hydrotherapy; hydromassage