Marketingová strategie - Andrýsková, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro státní podnik Povodí Moravy, s. p. Obsahuje zjištění současného stavu marketingové strategie a návrhy na možná zlepšení, která povedou k získání nových zákazníků. V bakalářské práci naleznete nejen teoretická východiska, podle kterých jsem postupovala, ale také konkrétní řešení.

This bachelor thesis describes the design of a marketing strategy for the state enterprise Povodí Moravy, s. p. Contains the current state of marketing strategies and suggestions for possible improvements that will lead to the acquisition of new costumers. In the Bachelor thesis will find not only theoretical background by which I have progressed, but also the specific solutions.
Marketing Strategy
Keywords: Marketing; marketingová strategie; marketingový mix; marketingové prostředí; konkurence; státní podnik; Povodí Moravy.; Marketing; marketing strategy; marketing mix; marketing environment; competition; state enterprise; Povodí Moravy.