Návrh na zlepšení skladového hospodářství ve společnosti ICE invest spol.s r.o. - Vincens, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Tato diplomová práce se věnuje zhodnocení a návrhům optimalizace řízení zásob ve společnosti ICE invest spol. s r.o. Teoretická část definuje základní pojmy tykající se této problematiky, jejich klasifikaci a druhy metod řízení zásob. Zároveň popisuje dopady jednotlivych řešení na náklady s nimi spojenymi. Praktická část analyzuje současny stav řízení zásob ve společnosti, zajímá se také o proces obstarávání, skladování zásob a jejich distribuci na jednotlivé pobočky. Cílem této analyzy je odhalit nedostatky a stanovit pro ně optimální řešení, která povedou ke zlepšení řízení zásob ve společnosti.

This thesis presents an evaluation of the proposals and optimizing inventory management at ICE invest spol. s r.o. The theoretical part defines basic concepts regarding this issue, their classification and types of inventory control methods. It also describes the impact of each solution on the costs associated with them. The practical part analyzes the current state of inventory management in the company is also interested in the process of procuring, storing supplies and distribute them to individual branches. The aim of this analysis is to identify weaknesses and fix them with the best solutions that will lead to improvements in inventory management company.
The Proposal for Improvement of Inventory Management in the Company ICE invest Ltd.
Keywords: Společnost; sklad; skladové hospodářství; distribuce; prodejní stánky; ICY SMILE; tržby; The company; warehouse; warehousing; distribution; retail kiosks; ICY SMILE; sales