MIL simulace elektrických motorů v reálném čase - Bartík, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2017)
Tato práce se zabývá implementací modelů dvou různých typů střídavých elektrických motorů v obvodu ZYNQ-7000 pro potřeby MIL simulace v reálném čase. Jedná se konkrétně o BLDC motor a asynchronní motor. V této práci je popsáno, jak byly jejich matematické modely upraveny pro potřebu implementace v obvodu ZYNQ-7000 a jak tyto modely byly v obvodu implementovány. V závěrečné části této práce jsou popsány tři různé MIL simulace s těmito motory.

The goal of this thesis is how to implement the two different types of the electric alternate motors in ZYNQ-7000 device for MIL real-time simulation purposes. The chosen types of motors are BLDC motor and AC induction motor. Mathematics models of these motor, the necessary changes for implementation purposes and the way how the models were implemented in ZYNQ-7000 device are described in this work. Three different experimental MIL simulation, using these motors ae described at the end of this thesis.
MIL real time simulation of electrical motors
Keywords: MIL; BLDC; asynchronní; motor; ZYNQ-7000; FPGA; real-time; MIL; BLDC; asynchronous; motor; ZYNQ-7000; FPGA; real-time