Odhalování plagiátů - Menšík, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Cílem této práce je navrhnout a implementovat systém pro odhalování plagiátů na základě rozsáhlé množiny textových dat.

The aim of this work is to design and implement system for plagiarism identification based on a huge dataset.
Plagiarism Identification
Keywords: odhalování plagiátorství; n-tice; hash; indexace; plagiarism identification; n-gram; hash; indexing