Podpora prodeje a reklama konkrétní společnosti - Hrdinková, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na podporu prodeje a reklamu konkrétní maloobchodní jednotky, a to na prodejnu Studio zdravého spánku ve Slavkově u Brna. Práce je rozdělena na tři části. První z nich se zabývá teoretickými poznatky, které tvoří základ pro další části. Druhá pojednává o představení vybrané maloobchodní jednotky, analyzuje současnou marketingovou situaci a zároveň obsahuje analýzu konkurence. V poslední části této práce jsou představeny vlastní návrhy na zlepšení marketingové komunikace podniku.

This bachelor thesis focuses on the sales promotion and advertising of a specific retail unit, namely the Studio zdravého spánku in Slavkov u Brna. The thesis is divided into three parts. The first part contains the theoretical knowledge that forms the basis for the remaining two parts. The second part of the thesis deals with the presentation of the selected retail unit, analyzes the current marketing situation and at the same time includes competitor analysis. The last part presents the proposals for improving the marketing communication of the company in question.
Sales Promotion and Advertising of Company
Keywords: Reklama; podpora prodeje; marketingová komunikace; komunikační mix; konkurence; Advertising; sales support; marketing communication; communication mix; competition