Posouzení stávajícího informačního systému firmy a návrh změn - Juránek, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá informačním systémem firmy VUES Brno, s.r.o. K posouzení jeho vlastností jsou použity různé metody a analýzy. Následně jsou na základě výsledků analýz navrženy nejvhodnější možné změny a vylepšení s ohledem na firemní požadavky a ekonomické možnosti.

This diploma thesis deals with the information system in company VUES Brno plc. To examination its characteristics are used various methods and analyses. Following results of analyses are proposed the most acceptable changes and improvements regarding to company‘s requirements and economics possibilities.
Examination of Current Company´s Information System and Change Suggestions
Keywords: Informační systém; hardware; software; počítač; analýza HOS8; server; databáze; bezpečnost; síť; informace.; Information system; hardware; software; computer; HOS8 analysis; server; database; security; network; information.